Editorial

Editorial Diciembre

Escrito por

Crear no és ser valent. No és viure la realitat (si és que la realitat és veritablement real). Crear no és ser millor, ni pitjor, ni, tan sols, igual. Crear no és ser solidari (gràcies a Déu!), ni egoista. Crear no és ajudar, ni, a vegades, compartir.

Crear no és voluntari, ni inconscient. Crear, fer fotografies, parlar de música, interpretar cinema, narrar, o dibuixar, això és crear. Crear, tot i així, no és una manera de viure, sinó que és, simplement, viure, sobreviure o malviure.

Sísifo crea perquè crear és part de la seva naturalesa. Sap que la catarsi és necessària, però també sap que en un vers no podem trobar la bondat o la maldat de qui l’escriu, i sap, en definitiva, que és viu i que viure és nedar en el riu del temps, del dia a dia, del rellotge etern. Res més. Crear no és res més que això.

  • Comparte:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tuenti
  • Digg

facebook:

Responder