Teatro

Molta Merda

Escrito por

Com el títol d’aquesta secció indica, molta merda és el que hi ha al nostre voltant. És només a través de les nostres aficions que podem fugir per uns instants i fer que la nostra vida agafi cos i valgui la pena.

Crec que no és possible per a algú escriure sobre teatre si no forma part de la seva existència i el practica (d’una manera o altra), tal i com no es pot aprendre a utilitzar un ordinador correctament sense tenir-ne un a l’abast per experimentar-hi i anar millorant amb la pràctica.

La proposta d’aquesta secció és que ens endinsem al món del teatre. Aquests articles, per tant, podran estar dedicats a qualsevol època, dramaturg o obra que em desperti sensibilitats o inquietuds. Així mateix, la secció, que no tindrà cap mena d’ordre, no ha de ser vista com un curs de teatre ni intentarà tractar tots els aspectes ni contextos teatrals.

D’altra banda, vull aclarir que aquests articles normalment seran escrits en català. Dic normalment, perquè, segons el tema o obra escollida, aquesta secció podria aparèixer impresa en castellà o anglès. No serà elaborada ni en xinès ni en suahili ni en cap altra llengua, no per falta de ganes, sinó per falta de coneixements per part de l’autor.

Això és només el principi d’aquesta aventura teatral. No cal dir, que aquest espai està obert i pot ser modificat per qualsevol suggeriment, crítica o comentari per part dels lectors. Moltes gràcies, ja ens retrobarem el mes que ve. Només desitjar-vos molta merda, perquè realment la necessitem. I ara, sense més preàmbuls, declaro inaugurada aquesta secció.

 • Comparte:
 • Facebook
 • Twitter
 • Tuenti
 • Digg

facebook:

2 Comments

 • Molta merda, Cantero, Molta merda.

  Esperamos impaciente de qué nos hablarás el próximo mes… llévabnos a ése mundo apasionante…

  Bienvenido al mundo de Sísifo

 • ahí ahí. Molta merda.
  No sé porqué me han venido a la cabeza las 17 detenciones hechas en España por la policía “nacional” a webmasters de páginas de intercambio peer to peer, realizadas a partir de las denúncias de una famosa “Sociedad”. Esta sociedad ha hecho también que cierren frikipedia, por una falta contra el honor (como si supiera lo que es). Por cierto, poned ladrones en google y pinchad en “voy a tener suerte”

Responder