Teatro

Carles Mallol. Jove promesa de la dramatúrgia

Escrito por

Són dos quarts de nou del vespre. L’Isaak, un amic meu, i jo, passem a recollir en Carles Mallol per la feina. Mentre anem cap allà em ve a la memòria com vaig conèixer en Carles. Va ser el 2004 a Londres. Per aquella època jo vivia a Anglaterra i sempre que podia m’escapava a la capital anglesa un parell o tres de dies per poder anar a veure totes les obres de teatre que la meva economia hem permetia. Aquell cap de setmana va coincidir que l’Isaak hem venia a veure i que en Carles també hi anava. Vam trobar-nos a Picadilly Circus. En Carles, en aquells temps, ja estudiava dramatúrgia a l’Institut del Teatre. Aquell dia ja vaig saber que tard o d’hora sentiríem a parlar d’aquest jove dramaturg.

Ens trobem amb en Carles i anem a sopar. Sempre és un plaer trobar-te amb Ell. És un tipus molt simpàtic i divertit. Avui, especialment, està molt xerraire. Ens explica que ha tingut un dia intens, molta feina, molts projectes, moltes trucades i molt bones notícies. També, ens confessa que últimament l’hi estan passant moltes coses. I és que aquest noi no para. Ha escrit nou peces teatrals, escriu guions, va quedar finalista al premi Bertrina a Reus amb la seva obra Finestra a Manhattan, està adaptant a escena un text que va escriure per la ràdio que es diu 3/27, i entre totes aquestes coses, aquest any, farà d’ajudant de direcció al Teatre Nacional. El plat fort vindrà la temporada que ve, quan al Setembre del 2007, posi en escena a la Sala Beckett i per primera vegada l’obra titulada Molta Aigua, la qual ell considera que és la millor peça que ha escrit fins el moment.

Ha estat un plaer sopar amb en Carles. Ens quedaríem més estona si no fos per que ha de marxar. S’acomiada i ens dóna les gràcies per l’entrevista. Preneu nota d’aquest noi, en sentireu a parlar.

  • Comparte:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tuenti
  • Digg

facebook:

1 Comment

Responder