Teatro

Conflictes generacionals

Escrito por

Juan Echanove s’ha estrenat com a director de teatre amb l’obra Visistando al Sr Green, de Jeff Baron. L’obra, que es va representar al Teatre Romea, i que va estar molt ben interpretada per Juan José Otegui i Pere Ponce, va ser estrenada el 1997 al Union Square Theatre de New York. La peça ja s’ha representat en 21 països i traduïda a 23 llengües.

L’acció transcorre en un apartament de New York. Un malhumorat vidu sobreviu a la seva solitud aferrant-se a les seves normes religioses. Un jove executiu de negocis d’èxit aïlla les seves emocions dedicant-se exclusivament a la seva carrera.

Els seus camins semblen poc probables a que es trobin. Un dia, el jove atropella el vidu i és acusat per conducta temerària. La sentència el condemna a visitar al Sr Green, el vell vidu, dues hores tots els dijous durant 6 mesos.

A mesura que les trobades segueixen, la hostilitat inicial per part del vell es torna menys visible mentre que el jove es va revelant com una persona sensible, disposada i afectuosa. També apareixen les diferències generacionals i algunes contradiccions, que amb unes bones maneres acaben en solucions.

L’obra te alguna cosa de familiaritat, tu no podries conèixer aquests dos homes, però segur que coneixes a algú amb alguns aspectes de tots dos, ja que és una història d’amistat, amor, família i perdó.

  • Comparte:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tuenti
  • Digg

facebook:

1 Comment

  • Apuntado.

    Echanove será un gran director, como es un grandísimo actor (siempre que no hable, claro).

Responder