Música

Berlin

Escrito por

Una ciutat que t’envolta, que et somriu, que fa que sentis que no ets fora de casa. La ciutat de les mil ciutats, universos paral·lels i sobreposats. La ciutat de la llibertat i la ciutat del civisme, on la gent et somriu pel carrer, on les bicicletes tenen preferència absoluta, on tots els carrers tenen doble sentit de circulació. La gran ciutat silenciosa i tranquila. La ciutat dels grans esmorzars i la ciutat del café sense café i només amb llet. La ciutat on els gustos sexuals són com els gustos culinaris, diversos i agoserats. Una ciutat amb més moderns que Barcelona, on la música electrònica és arreu, i on també el jazz s’obre camí entre el folk de pantalons curts i tirants.

Un dels locals on es pot trobar el millor jazz que es fa a Berlin, el b-flat, ofereix una agenda diària de concerts del més alt nivell, amb un gran escenari que té com fons un enorme finestral que dona als luxosos carrers de l’elegant barri de Mitte. És especialment sorprenent la “jam session” del dimecres. Sorpren, encara més, la quantitat de locals que programen actuacions cada nit sense excepció. Els berlinesos tenen fama de dormir fins a ben entrat el migdia. No és estrany, tenint en compte l’oferta d’una ciutat en la que la cultura, la música, l’art, el sexe, el civisme i les bicicletes són sagrades.

  • Comparte:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tuenti
  • Digg

facebook:

Responder