Música

Lligams

Escrito por

dylan-thomas-1941Nascut de la unió entre un comerciant d’esclaus, especulador, mercenari i heroi de la “mitologia” nord-americana i l’èxit del grup de Devy Jones. David Jones no podia dir-se David Jones, així que va canviar-se el cognom per Bowie, en honor a l’americà. També de la unió de Mick Jagger i de la dona adúltera de Bowie va néixer Angie dels Rolling Stones. Aquests últims van néixer de la unió del Rock amb les cançons de Bob Dylan. De la unió de la poesia de Dylan Thomas i del Country, Robert Allen Zimmerman va crear  Bob Dylan. De l’alcohol (divuit whiskys seguits va ser el seu rècord, dos dies abans de morir), els bars de mariners de Londres i la infantesa a Gal·les, va néixer Dylan Thomas.

Tothom prové; tot prové. Les llargues arrels de la creació personal només són una petita branca invertida del tronc de la cultura. La manera de parlar, els gestos, les expressions, les ganyotes, les manies, les melodies, els acords, els ritmes, les opinions, els arguments, les idees. Tot s’entre-llaça en un teixit dens i complicat fins a arribar a un passat de sons guturals, cops i crits primaris dels què ja ningú en pot reclamar els drets de còpia. 

  • Comparte:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tuenti
  • Digg

facebook:

1 Comment

Responder