Música

Solucions

Escrito por

spotifySolucions intermitges. Solucions que tothom troba acceptables. Sembla impossible però sempre, o gairebé sempre, hi ha un punt d’equilibri; fins i tot, o sobretot, en les disputes en què es creuen interessos contradictoris. Sembla que fins i tot les discogràfiques han entès que és contraproduent separar-se massa d’aquest punt.
Es pot endevinar una certa tendència a la supressió de la possessió real de dispositius de memòria. És molt més eficient i abaratador de costos que hom disposi només de terminals que es puguin connectar a la xarxa i, d’ella, treure tota la informació necessària d’unes quotes de servidor llogades. Emmagatzematge a distància. Ans no emmagatzematge, sinó simplement accés a determinats continguts sota una quota raonable.
Actualment, Google ofereix sota el nom de “google docs” un servei de creació i emmagatzematge de documents al servidor, que permet fer gairebé qualsevol feina a la que érem acostumats a fer amb els paquets ofimàtics instal·lables. Així mateix, Spotify i d’altres cedeixen música, moltíssima música, a canvi d’una quota més que raonable o, fins i tot, gratuïtament amb publicitat intercalada (com la ràdio de sempre).

  • Comparte:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tuenti
  • Digg

facebook:

Responder