Prosa

Demà

Escrito por

Avui volia estudiar. Ho juro. M’havia mentalitzat. Ho tenia tot a punt, tot preparat. Feia una setmana que no em mirava res, però això havia d’acabar. Avui havia d’anar per feina i posar-m’hi de veres. A poc a poc, avançar cap a la sortida de la mala vida de l’estudiant pobre. Vint-i-cint anys i encara a primer. Treballar i estudiar. Sovint, els meus companys, que només estudien, comenten que van de cul, que estan esgotats, que no poden més. Els hi rebentaria el cap contra terra. Cada vegada que algun d’ells em diu que està atrafegat amb alguna assignatura, li arrencaria la llengua amb unes tenalles roents i després faria que se la mengés. Primer li arrencaria les ungles.

Estic fart. El sistema conspira contra mi en una espiral de dificultats administratives i financeres sense fi, i ningú ha pensat en la gent que es troba a la meva situació. Òstia quina merda! Quants en portes tu? Jo ja en porto quatre. Antonio! Un altre Whisky!. Demà estudiaré. Ho juro.

  • Comparte:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tuenti
  • Digg

facebook:

Responder