Música

Into the Wild

Escrito por

El fàstic d’una societat consumista i obsessionada amb la possessió i l’enveja, la voluntat d’emancipar-se d’ella i trobar un lloc, real o imaginari, on mantenir-se’n al marge. Una infantesa patint l’assimilació paterna per part d’aquesta societat, la corrupció de la innocència. Dos nens estúpids criant-ne un altre. Amb l’adolescència i la joventut arriba el descobriment de com altres han assumit la consciència necessària per a poder intentar afrontar la inclusió digna de la humanitat en aquesta societat, amb l’objectiu de modificar-la. Una aventura iniciàtica, un descobriment personal de la relació amb la terra i la natura i de la pròpia existència. Un Thoureau fet romàntic, poc pragmàtic, que cerca la saviesa i reneix amb el trencament dels lligams socials i evoluciona mentre camina, mentre coneix. Un fet real convertit en pel·lícula.

Eddie Vedder, cantant de Pearl Jam i el guitarrista Michael Brook signen la banda sonora d’aquesta colpidora història portada al cinema per Sean Penn, sobre el llibre homònim de Jon Krakauer. Vedder va guanyar el Globus d’Or a la millor cançó original de 2008 per Guaranteed.

  • Comparte:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tuenti
  • Digg

facebook:

Responder